Bedste whisky til prisen. FioniaFlasken - Not just another Malt!

Velkommen til FioniaFlasken.dk. Vores målsætning er at udbrede kendskabet til Single Cask whisky – gerne aftappet ved fadstyrke, dvs. den alkoholprocent whiskyen indeholder i tønden. Nyere forskning viser at høj alkoholprocent holder bedre på aromastofferne. Derfor får du meget mere kraft og styrke for pengene. Mange har da også de senere år fået øjnene op for hvor spændende disse whiskys er, og hvor stor variation de spænder over, endda selv om de er fra samme destilleri. Vi har derfor specialiseret os i Cask Strength, og i vores whiskyshop vil du finde at rigtig mange af vores whiskys er 50-60%, nogle endda højere. Bedste whisky til prisen!

Når du handler i webshoppen vil vi normalt afsende varerne inden for 24 timer. Forventet leveringstid er 2-3 dage.

Der er fri fragt ved ordre over kr. 600,- Det er også muligt at afhente varerne i butikkens åbningstid, eller efter aftale med Thomas på telefon 23 95 06 34.

Vores butik ligger i den sydlige del af Odense hvor der er åbent mandag, tirsdag og onsdag kl. 16 – 19. På udvalgte fredag eftermiddage afholder vi specielle events. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for løbende information om dette, tilbud og andre nyheder i butikken samt på vores webshop.

Forskellen på Single Malt og Single Cask: Single Malt, eller Single Grain, indeholder én type whisky fra et enkelt destilleri, men kan godt være blandet af flere forskellige destilleringer. Single Cask indeholder kun whisky fra én enkelt tønde, som naturligvis er fra én og samme destillering.

Butikkens adresse:

Kildebakken 15, Skt. Klemens, 5260 Odense S

Vi tager gerne ud og holder whiskysmagninger, hvis du kan samle en flok venner, kolleger eller andre interesserede. Skriv til os på info@fioniaflasken.dk for tilbud og information. Følg os desuden på Facebook og Instagram.

Vores hjemmeside er opbygget intuitivt og burde ikke give de store udfordringer for gennemførelse af et køb. Skulle du alligevel støde på forhindringer eller fejl, er du velkommen til at skrive til info@fioniaflasken.dk, sms eller ringe til Vagn på telefon 61 63 53 67, og vi vil hurtigst muligt hjælpe dig videre.

Vejledning til Menuen:

Brug menuen øverst til højre til at navigere rundt imellem alle undersiderne.

Når du eksempelvis peger på menuen Whisky kan du vælge undermenuerne ved at klike på dem, eller klikke på Whisky igen for at se alle whiskies i shoppen.

På smartphones og tablets (eller hvis du har åbnet FioniaFlasken.dk i et meget lille vindue på en pc) vises en lille sort burger-menu når skærmen er for lille til at vise den oprindelige menu. Vælg pil ned for at åbne menuen Whisky, og derefter en undermenu, eller vælg Whisky for at se alle whiskies i shoppen.

Vælg en vare:

Åben en vare ved at klikke på billeder i oversigten af flere whiskies. Her kan du se yderligere oplysninger og vælge Tilføj til kurv. Derefter kan du forsætte med at kigge på andre varer, eller vælge Se kurv. Du kan også vælge Indkøbsvogn øverst til venstre i den blå linje.

Gennemfør betaling:

Når du har valgt Se kurv/Indkøbsvogn skal du tage stilling til leveringsmetode. Du kan altid vælge Lokal afhentning, og hvis du har købt for over 600,- kan du også vælge Gratis fragt. Indtast dit navn og adresse. Ønsker du at betale med Dankort/Visakort mv. vælger du QuickPay. Alternativt kan du vælge Mobilepay, Bankoverførsel eller PayPal. Godkend handelsbetingelserne og tryk Gå til betaling. Indtast dine kortoplysninger og gennemfør betalingen.

Ekspeditions- og leveringstid:

Vi sender varerne inden for 24 timer. Forventet leveringstid er 2-3 dage.

Vi forsøger konstant at optimere vores webshop, men oplever du alligevel problemer hører vi gerne fra dig. Skriv gerne til info@fioniaflasken.dk eller på messenger til FioniaFlasken så vil vi hurtigst muligt hjælpe dig videre.

Se også vores Privatlivspolitik.