Fadandele fra FioniaFlasken, er whisky til rimelige priser. Fra tid til anden opkøber vi spændende whiskyfade og sælger dem som andele. Det er typisk ældre whiskys som vi sælger i andele á 2 eller3 flasker. Men det kan også være lidt yngre whisky som får en Finish på forskellige fade. Se for eksempel Craigellachie fadandel, med Finish af Oloroso Sherry Cask First Fill, Oloroso Sherry Cask 2. Fill samt Bourbon Matured. Det er en lærerig oplevelse at nyde og sammenligne whisky’ens udvikling under de forhold.


Når vi annoncerer fadandele til salg oplyser vi naturligvis prisen for de 3 flasken, som dækker indkøb af fadet, tapning på flaske, transport til Danmark samt importafgift og moms. Eneste anden udgift der ikke er dækket, er forsendelse fra vores butik i Odense, hvis man ønsker at få sin andel tilsendt med post/fragt. Man er også velkommen til selv at hente sine flasker i butikken – vi står altid klar med en spændende smagsprøve. En andel betales 8-14 dage efter man har sagt Ja tak.


Samtidig med annonceringen oplyser vi et cirka tidspunkt for tapning. Dette vil blive fastlagt ud fra ønsket om at få den optimale modning samt alder på whisky’en, mens vi stadig ønsker at fastholde en lav pris. Netop fordi vi presser prisen helt i bund skal man ikke være for længe om at beslutte sig; vi har oplevet at alle fadandele blev udsolgt i løbet af en uges tid. Og fadandelene bliver solgt i den rækkefølge ordrerne indløber.

Hold øje med vores facebook side – FioniaFlasken – eller endnu bedre: tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden. Så får du email med oplysningerne om vores fadandele før de bliver udbudt til salg andre steder.