Nu udbyder vi en Glentauchers 26 års og 21 års whisky med Oloroso sherry finish som fadandele

En andel består af 3 flasker á 70 cl. til kr. 2.999,00.

Den ene flaske blev tappet da fadet var 21 år, og er på 52,8%.

De to andre er fra samme barrel men har fået Finish på et 2. Fill Oloroso Sherry Quatercask i over 4 år. Du får således mulighed for at opleve hvor stor effekt en sådan Sherry Finish tilfører whiskyen. Den bliver 26 år til juli og styrken er ca. 50%.

Prisen inkluderer de 3 flasker, tapning, etiketter, fragt til Danmark, punktafgift og moms.

Den 21 års Glentauchers vil blive sendt til dig fragtfrit straks efter din indbetaling. De to 26 års kan afhentes i vores forretning, eller blive sendt til dig for kr. 65,- Henter du selv flaskerne, er vi klar til at byde på en lille spændende dram.

Fadet vil blive tappet straks efter den 16/7 2023 hvor det fylder 26 år, så flaskerne kan være klar til afhentning eller forsendelse snarest derefter.

Vi sørger for alt det praktiske, tapning, betaling af alle relevante afgifter og fragt til Danmark.

Der bliver kun ca. 20 andele.

Giv hurtig, og bindende tilsagn, inden for 8 dage. Andelene bliver solgt efter først til mølle- princippet. Deadline for betaling vil være 8 dage efter din tilmelding, eller efter aftale.

Betalingen kan ske ved bankoverførsel til 0894 2063629 eller via MobilePay til 23950634.

Bestil på info@fioniaflasken.dk

Glentauchers Distillery ligger i Speyside, kun få kilometer fra Keith ved vejen til Craigellachie. Der er intet besøgscenter ved Glentauchers, og dette kan være en af grundene til, at destilleriet ikke er særlig kendt. Men den vigtigere årsag er nok, at der er meget få aftapninger af Glentauchers Single Malt Whisky, næsten hele produktionen bruges til Blended Whisky.

Glentauchers Whisky siges at være en nøglekomponent i blandingerne Ballantine’s og Teacher’s, og der er en anden blanding, som Glentauchers er tæt beslægtet med, grundlæggeren af destilleriet, James Buchanan er også far til Black&White. Der er kun blevet frigivet én officiel aftapning af Glentauchers Single Malt Whisky af selve destilleriet, som var en 15 år gammel Whisky i år 2000. Gordon & MacPhail, Duncan Taylor, Douglas Laing og nogle mindre uafhængige aftappere tilbyder udgivelser af denne Speysider, men Glentauchers er stadig ikke en Single Malt, der ses ofte.

I sin karakter er Glentauchers Whisky frugtagtig, maltet og med en sødlig aroma.